Golf Club Lanaken

Clubleven

Golfclub Lanaken is een jonge dynamische club met voor iedereen wat wils. De aparte internationale sfeer en bourgondische gastvrijheid geven aan onze club een thuisgevoel voor jong en ouder. Er zijn voor alle leden voldoende activiteiten te beleven.

Heren

De heren van Golfclub Lanaken worden verwend met diverse activiteiten zoals een jaarlijkse golftrip, niet te missen Limburgse mannenwedstrijd en de mogelijkheid om elke woensdag mee te spelen op de men’s day.

Verantwoordelijke: Lesley Leten

Dames

De dames hebben hun wekelijkse afspraak op dinsdag. Ook zij strijden mee met diverse Limburgse wedstrijden.

Verantwoordelijke: Inge Belmans

Senioren

De senioren spelen elke donderdag en je kan kiezen voor 9 of 18 holes. Erna is er steeds tijd voor een gezellig samenzijn.

Verantwoordelijke: Alex Kremer

Jeugd

De jeugdspelers krijgen training op zaterdag of zondag en spelen na elke training ook nog een kleine wedstrijd. Er zijn diverse uitwisselingsprogramma’s en de jaarlijkse Nachtwedstrijd is een voltreffer.

Verantwoordelijke: Alex Kremer

Starters

Starters worden in de eerste plaats begeleid door de teaching pro, maar we nemen iedereen zo snel mogelijk op in onze club met aangepaste activiteiten en voldoende informatie over het clubleven.

Verantwoordelijke: Johan Ruette

Pin-in

Wie op dinsdag na het werk nog een 9 holes wedstrijd wil spelen, kan bij de pin-in terecht. Deze wedstrijd is de ideale manier om in een drukbezette werkweek toch nog competitief te golfen.

Open Invite

GC Lanaken organiseert 5 Open Invite wedstrijden, waarbij leden de kans krijgen om een bevriende golfer uit te nodigen op een 18 holes wedstrijd met mooie prijzen. Deze wedstrijden tellen ook mee voor het klassement Heer en Dames van GC Lanaken.