Op dinsdag 22 september omstreeks 11 uur arriveerden onze Limburgse dames in Spröckhovel. Het hotel zag er mooi uit, de ontvangst was vriendelijk en de zon liet de 2 18-holes banen schitteren in een warme gloed.

Om 12 uur werd Golfbaan Gut Frielinghausen gespeeld in Chapman formule. Deze PAR 71 vertoonde mooie uitzichten, afwisselende holes en kleinere greens. De 4 flights genoten volop, al zorgde het tellen soms voor wat problemen, maar iedereen kwam na de ronde gezellig op het terras bijkletsen. Ann Wenes en Irthe Bech gingen met de winnaarsprijzen lopen, Suzy Jorissen en Tina Piano kregen de aanmoedigingsprijs.

Bij het 3-gangen diner vonden alle dames een golfballetje, een paar kousen , teetjes en verzorgingsproducten naast hun bord. Een kleine attentie die gesponsord werd door Jumbogolf, mezelf, Ici Paris Xl en Mevr Jopie Schurgers.

Na een heerlijke maaltijd zat de stemming er goed in. Helaas werden we , gezien de covid-maatregelen, gevraagd om rond half 11 naar onze kamers te gaan. Werd er nog nagefeest….?

Na een nachtje slapen,  lekker ontbijt en het maken van de lunchpakketten werd er uitgecheckt en we begonnen aan onze 2e golfronde, voor de GCL ladies deels gesponsord door GCL.  Deze maal speelden we Golfbaan Felderbach, een PAR 74 met maar liefst 7 PAR5 holes. We speelden een 4BBB en kwamen er al snel achter dat op deze baan de holes niet altijd lang maar wel uitdagend waren en de greens liepen bijzonder verraderlijk. Er waren veel blind shots wat bij een eerste kennismaking elke hole toch weer uitdagend maakt.

Het werd een lange golfdag met veel wachten tijdens de 2e 9 Holes (ook al omdat er herenflights tussen ons in kwamen) en na een kleine 6 uur spelen konden we aan ons avondmaal beginnen. Hiervoor kregen we een mooie bijdrage van GCM.

De prijsuitreiking ging na het eten deze maal door aan de wagens en nadat deze keer Ann Wenes en Rieneke Meesen met de 1e prijzen gingen lopen, kregen Tonny Theunissen en Ans Grispen de poedelprijs.

Maar de organisatrices, ikzelf en Angelien, lieten niemand in de kou staan. De 11 overige dames mochten nummers kiezen en bij elk nummer hoorden leuke prijzen. Deze werden deels gesponsord door IGM, deels door Jumbo, Pieter en mezelf.

De birdies, gingen naar Lieve en Josette, die er effectief 1-tje speelden, de bedankingsbirdies (badeendjes) gingen naar elke speelster.

Iedereen keerde uiteindelijk omstreeks 19uur tevreden naar huis terug en de foto’s vol vrolijke gezichten tonen aan dat we een geslaagde fijne uitstap hadden!!

Een tevreden nagenietende ladiescaptain,

Inge