De Limburg Men Challenge, de jaarlijkse hoogdag voor het golf in Limburg, werd dit jaar gestreden op de Maastrichtse. Dankzij goedgezinde weergoden, de medewerking van de mensen van IGM en het voortreffelijke werk van de greenkeepers kon de editie van 2022 niet anders dan uitdraaien op een schitterende dag.

De strijd om de wisselbeker werd gewonnen door Millennium (384 punten). De tweede plaats was voor Hasselt (381 punten). Houthalen en Lanaken deelden het brons (elk 351 punten)

Millennium en Hasselt staken er echt wel bovenuit en gingen bijgevolg ook in de nevencategorieën met alle prijzen lopen. Wat niet betekende dat het niet spannend werd. In categorie 1 behaalden 2 spelers 41 punten, de laatste 9 holen gaven de doorslag. In categorie 2 behaalden maar liefst 3 spelers 43 punten en bepaalden de laatste 3 holes wie er uiteindelijk won.

Individuele prijzen categorie 1: 1ste: Bosloirs Dirk (Hasselt, 41 punten) 2de: Steelant Willem (Millennium, 41 punten) 3de: Grieten Guido (Millennium, 39 punten)

Individuele prijzen categorie 2: 1ste: Ghijsenberg Dirk (Millennium, 43 punten) 2de: Vandeput Erik (Hasselt, 43 punten) 3de: Severens Dirk (Millennium, 43 punten)

De Neary (hole 6) ging naar Patrick Put en de Leary (hole 13) naar Frank Pauly (beiden Hasselt)

Tot slot geven we nog mee dat de editie 2023 plaats zal vinden op Millennium.

De laureaten van Millennium
De winnaars van categorie 2: Dirk Severens (2de) Ghijsenberg Dirk (1ste) Severens Dirk (3de)
De winnaars van categorie 1: Willem Steelant (2de) Dirk Bosloirs (1ste)
Patrick Put (Neary) en FrankPauly (Leary)